Freiheit95
Big Fan Tokio Hotel
 Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 977
|
|
Cap VI
Eram epuizata...si am adormit.M-am treziu a doua zi, dimineata pe la ora 7 .... cred ca mergea bine ceasul avand in vedere ca era plin de praf.M-am uitat prin camera, apoi l-am vazut pe Tom...dormea.M-am uitat cateva secunde la el, apoi am incercat sa ma ridic.Am reusit, dar l-am trezit si pe Tom. -Deci te simti mai bine avand in vedere ca te poti ridica.imi spune el somnoros -Mda.apoi m-am indreptat sper el, dar nu prea mult pentru ca dintr-o data am vazut camera intr-o ceata si apoi am cazut jos. M-am trezit , nu stiu dupa cat timp, inconjurata de doctori si asistente.Cand au vazut ca totul e stabil, in legatura cu mine, m-au lasat in pace sa ma odihnesc, apoi a intrat Alexis in camera mea. -Helena?Te simti mai bine? -Da...dar de ce ai venit?Sa ma faci sa ma simt rau?Sau sa imi spui din nou acele cuvinte?Sau.. -Sau sa iti cer scuze.ma intrerupse ea -Scuze?ridic eu tonul.Scuze pentru ce?Ca m-ai facut in toate felurile?Ca m-ai crezut o c***a care se da la toti baietii? -Da...vroiam sa iti cer scuze.....Bill mi-a spus tot....si m-am grabit cu concluziile..si mi-am facut o parer gresita. -Te cred.ii raspund eu pe un tom ironic -Serios.....imi pare rau pentru tot ce am spus. -Bine....te cred.apoi a venit la mine si m-a imbratisat.Unde e Tom? -Tom?E acasa.Eu si Bill am reusit sa il convingem sa mearga acasa sa faca un dus, sa se schimbe, sa manance ceva apoi sa revina. -Inteleg. Alexis ..stii...eu m-am gandit la ceva.....in legatura cu mine si Tom. -Ce anume? -Vreau sa ne despartim...dar nu sunt sigura inca...un timp o sa ma mai gandesc la problema aceasta....si pana at totul va ramane asa cum este intre mine si el. Intradevar asta simteam.Ca sunt in plus, ca ii fac pe cei doi frati sa se certe pentru mine, iar eu nu suportam gandul ca sunt sursa problemelor altor oameni.Gandurile mi-au fost spulberate de doctorul care mi-a spus puteam sa ies din spital , dar aveam nevoie de o vacata de cel putin 1-2 saptamani...pentru ca “aveam nevoie de liniste si odiha” cum spunea el.Zis si facut. Alexis a mers sa imi ia fisa de externare, m-am imbracat cu niste haine pe care mi le-a adus Alexis, si am plecat impreuna cu ea si Bill acasa. Ajunsi acasa m-am dus direct in camera mea si m-am asezat la birou.Am inceput sa scriu o scrisoare....o scrisoare care mai mult era o fila dintr-un jurnal.Am scris tot ce mi-a venit im minte in acel moment,am scris ca ma simteam ca o greutate in plus pentru el.....totul...absolut tot ce simteam.....apoi am incercat sa scriu un cantec..versurile au fost reusite dupa parerea mea...si impreuna cu chitara au mers bine.Am inceput si eu sa cant.Aveam voce, dar nu stiam..pana in acel moment am cantat doar la chitara. Am asezat chitara la loc si m-am pus in pat...eram obosita.Dintr-o data am simtit o durere puternica in partea dreapta a corpului...ma durea toata partea aceea. -Helena? Am tresarit.Acea voce m-a speriat.M-am uitat sa vad cine era.M-am linistit..era doar Tom.M-am uitat atent la el..era obosit..se vedea clar.S-a apropiat de mine si s-a asezat pe pat.S-a apropiat si mai mult si m-a sarutat...apoi si-a cerut scuze din nou.Nu intelegeam rostul acelor cuvinte....el nu era vinovat cu nimic...accidentul a fost doar vina mea..eu m-am “aruncat” in fata masinii..ma durea mai mult sa il vad pe el cerandu-si scuze pentru ceva ce nu era din vina lui.L-am imbratisat si i-am spus ca nu a fost vina lui, apoi el mi-a spus ca a planificat o vacanta pentru noi doi si daca vor, sa vina si Bill cu Alexis.Dupa cum o cunosteam stiam ca daca vine Bill va veni si ea...apoi i-am cerut lui Tom mai multe informatii despre excursia pe care a planificat-o. “-O sa stam intr-o casuta, chiar pe plaja.O sa plecam maine daca poti sa iti faci in seara asta bagajele.” Aceste cuvinte m-i-au fost de-ajuns.I-am spus ca voi fi gata in cateva ore, atunci a iesit din camera dau nu inainte sa imi spuna la cat vom pleca, si sa imi spuna ca se bucura sa fiu acasa .Apoi...a plecat.Am inceput sa imi fac bagajele, iar in tot acest timp ascultam la mp3 melodia Totgeliebt, apoi Reden, Heilig etc.In mai bine de 2 ore am terminat.Cat era ora? Vreo 10....si durerea incetase..poate a fost doar in mintea mea...dar am si uitat de ea.Am iesit din camera mea si am mers in bucatarie.Acolo era Alexis.Nu am stat mult, pentru ca am iesit din casa si am mers in parc..Nu era nimeni...decat un baiat.Parea dragut...doar ca arata ca un emo.M-am pus pe banca alaturata si am inceput sa privesc copacii care se plecau in fata vantului.. -Scuza-ma... Cand am auzit aceste cuvinte toate gandurile mi-au fost imprastiate, iar in fata mea se afla acum acel baiat. -Esti bine?m-a intrebat el -Da....nu am nimic.ii raspund afisand un zamet fals -Esti sigura? -Da.....oricum....nu are rost sa isi faca cineva griji pentru mine..spunandu-i aceste cuvinte imi fixez privirea in alta parte. -Asa zic si eu cand sunt intrebat...dar totusi ma simt mai bine cand aud aceste cuvinte pentru ca ma simt important..sune el asezandu-se..Cum te numesti?ma intreaba cu o voce blanda -Helena..tu? -Eduard.Incantat. -Si eu... -Deci...imi spui de ce esti suparata? -Bine..fie..Totul a inceput acum 10 ani...mergeam impreuna cu parintii mei la niste rude...tatal meu a scapat masina de sub control si am intrat intr-un copac..eu si mama am scapat..dar tatal meu a fost ranit grav si a murit..dupa moartea lui viata mea a fost un chin..mama tot timpul ma facea in toate felurile..la scoala am cunoscut o fata care avea o viata aproape la fel ca a mea...defapt ca a mea...si am fugit impreuna cu ea aici, in Magdeburg...in noapte dinainte, am cunoscut un baiat.Afara ploua si el era ud, asa ca l-am lasat sa se incalzeasca si sa doarma un pic pana ce era timpul sa plec.Cand am ajuns in Magdeburg m-am intalnit din nou cu el, dar era si cu cu inca o persoana...care am aflat ca era fratele lui....pe care l-am placut din prima clipa, dar amandoi m-au placut nu doar Tom , fratele baiatului pe care l-am ajutat in acea noapte. -Si cum ii cheama pe baieti?Pe amandoi? -Tom si Bill.... -Si numele de familie? -Kaulitz.cand Eduard a auzit numele acesta cateva secunde ma privea ciudat, dar parca era satisfacut.. -Continua te rog..... -O.K...deci cum spuneam i-am intalnit pe cei 2, dar nu am stat mult cu ei pentru ca eu si Alexis ne grabeam sa ajungem.Seara am iesit afara si s-a legat un barbat de mine, iar Tom m-a ajutat sa scap de el, apoi am mers in parc....cand am ajuns in parc am stat un timp si am plecat, dar in aceeasi directie care era camera lui de hotel....Ce s-a intamplat in acea noapte nu cred ca are rost sa iti zic ca iti poti imagina.... -Mda... -A doua zi m-am trezit inaintea lui si am plecat acasa unde Alexis era cam ingrijorata.....dupa un timp l-am vazut pe Tom impreuna cu o fata..am crezut ca e iubita lui si eu am fost doar o distractie pentru o noapte..dar m-am inselat..mi-a explicat ca el si acea fata sunt doar prieteni..nimic mai mult.Dupa un timp m-a sunat un barbat care vroia ca eu si Alexis sa facem parte dintr-o formatie.....am acceptat.A doua zi ne-am intalnit cu toti membrii formatiei Tokio Hotel, cu inca 2 fete care vor face parte din formatie si cu noul nostru impresar.Dupa ce am plecat de la studio, Tom mi-a propus sa facem o mica excursie amandoi....Cand ne-am intors i-am gasit pe Bill si Alexis, asa ca am vrut sa merg in camera mea, dar Bill a aparut in spatele meu din senin si m-a luat in brate.Alexis a vazut totul si s-a enervat.A doua zi am mers la studio dar m-am certat cu ea, asa ca am mers in parc unde l-am vazut pe Bill.M-am apropiat de el,dar am inceput sa plang.Bill m-a luat in brate , dar atunci Tom ne-a vazut si a crezut ca...ca imi place de Bill nu de el, asa ca mi-a spus ca s-a terminat totul si a plecat.Am stat cateva clipe privindu-l cum pleaca apoi m-am dus dupa el, dar nu am apucat nici sa trec strada ca o masina m-a lovit.Bill a alergat spre mine si a sunat la salvare.M-au dus la spital si tot ce imi amintesc e ca Bill a sunat pe cineva si se vedea ca tipa la acea persoana.Eram constienta, dar corpul nu mai imi raspundea.Nu puteam sa ma misc, sa vorbesc, nici macar sa imi tin ochii deschisi.Am auzit cum intra mai multe persoana in camera, iar ultima persoana care a intrat a fost Tom.Si-a cerut scuze , crezand ca e vina lui.Am incercat sa imi deschid ochii, sa il vad, dar nu i-am tinut mult deschisi ca am adormit.Totul s-a intamplat ieri, si in dimineata asta am iesit din spital.Doctorul a spus ca am nevoie doar de odihna.Cand am ajuns acasa Tom mi-a spus ca vom merge intr-o vacanta.
uite nextul..in qrand tre s refac kp 7 >.<...da kp asta e cv mai lung 

Its not your hits that I miss Nor do I miss the way you scream at me Calling me names putting me down

Muzica...Luminile care palpaie..o voce stinsa care repeta «De ce nu esti aici.. ».. O fata statea intinsa pe pat.Ochii ii erau rosi , pe fata avea urmele lacrimilor.Nu se misca..privirea atintita spre usa...si innauntrul ei astepta o persoana. Buzele ei erau crepate, apoi...la un moment dat a strigat cu ultimele ei puteri «Rescue me» . Pleoapele grele ii acopereau ochii...da ea refuza sa doarma...vroia doar sa vina..sa vina el. I-a frant inima...i-a spulberat visele...el..Da....ingerul din visele ei, si demonul realitatii care i-a provocat suferinta. Mintea eiera departe...la el..Ore intregi, zile..tot il astepta...dar el nu mai venea.Ganduri negre puneau stapanire pe ea.Dar...cum ar putea sa vina?El nici macar nu stia de existenta ei...ca un inger il asteapta si plange pentru el. astepte. Stiu sentimentele pe care le purta..stiu totul.. Stiu cine era...eram eu.
|
|